O naší chovatelské stanici

04.10.2010 16:32

 

Chovatelská stanice BOHEMIAN ARISTON byla uznána 3. 2. 2003, ale naší první fenku zlatého retrívra Carmen the Best Gold z chovatelské stanice Best Gold (Vyškov) jsme si domů přivezli již 4. března 2001. Retrívři nás totiž nadchli svojí přátelskou povahou a krásou na klubové výstavě RK CZ v Praze Tróji, která se konala na sklonku léta roku 2000. 

V současné době chováme dvě plemena retrívrů a to goldeny Carmen 9,5 let, Bruceho 8 let, Vločku 6 let, Pedra 5 roku a Fidorku 2 roky. Dále máme dvě flatí fenky a to Rose 3,5 a Cerol 2 roky.

Patříme mezi CHS, které preferují rodinný odchov, jak štěňátka, tak všichni naši psi bydlí s námi společně (u nás nenajdete kotce). Pouze přes den, kdy jsme v zaměstnání, tak jsou ve svém psinci, ze kterého mají volný přístup do venkovního výběhu. Ve volném čase cvičíme, v lovecké sezoně chodíme na hony, jezdíme na výstavy ...

Cílem naší CHS je odchovávat zdravá štěňátka, která standardu retrívra odpovídají jak povahově, pracovně i exteriérově. Proto naši chovní psi a feny maji řadu nepovinných vyšetření a jsou pod pravidelným veterinárním dohledem.

S majiteli štěňátek z naší CHS, ale i štěňátek po našich chovných psech se setkáváme na výstavách, výcviku ale i na přátelských sezeních u nás v Neuměřicích. Nabízím všem jak výstavní úpravu srsti, praktický výcvik, tak i zkušenosti, které jsem chovem retrieverů zatím získala.

Mimo naší smečky máme v tuto chvíli kocoura Mikeše, kočku Lízu + 5 koťat a osmičlenné stádo kamerunských oveček :-)
 

—————

Zpět


Kontakt

MARIE ŠUSTOVÁ

Neuměřice 35
273 26 Olovnice


+420 739 467 384


Čím štěňátka krmíme????
Barking Heads Puppy Days je ultraprémiové holistické krmivo pro psy vyráběné ve Velké Británii.
Složení se dozvíte zde a odtud také granulky odebíráme.

 

 


PŘIJÍMÁME REZERVACE NA FENEČKU A PEJSKY Z VRHU "GREAT"

Štěňátka budou s PP, řádně odčervována a očkována, s čipem, očkovacím průkazem a kupní smlouvou.

Na cestu do nových domovů dostanou 2 kg granulí, na která budou zvyklá. 

ODBĚR MOŽNÝ IHNED.

Návštěva po předchozí dohodě.